Zoekmachine optimalisatie voor beginners

Ik heb de laatste dagen een paar artikelen geschreven voor de beginnende SEO's. Deze beginners artikelen zijn te vinden in Zoekmachine optimalisatie voor beginners.

Ik raad je aan te beginnen met het artikel "Hoe werkt een zoekmachine?". Hierin leg ik in een begrijpelijke taal uit hoe een zoekmachine zoals Google werkt. Hierin probeer ik duidelijk te maken hoe een zoekmachine ongeveer 'denkt'. Het artikel dat je daarna kunt lezen is Hoger komen in Google Hierin leg ik de belangrijkste factoren uit die een rol spelen bij het hoger scoren in Google. Dit artikel is qua lengte een beetje uit de hand gelopen dus neem er de tijd voor :-).

Het laatste artikel tot nu toe is "Praktische tips om hoger te komen in Google". In dit artikel kauw ik vast een paar optimalisatie tips voor die je meteen kunt toepassen op je website. De vorige twee artikelen waren puur theorie, deze is voor de praktijk. In dit artikel leer je hoe je meteen al je eerste high-authority .edu link naar je website krijgt, en hoe je gratis een beginnetje voor je linkbuilding kunt beginnen.