Statistieken van November

Ik heb afgelopen maand ergens in een reactie op een andere SEO blog beloofd dat ik op deze blog statistiek van deze site zou publiceren. Het enige probleem is dat ik er niet echt lekker over op kan scheppen aangezien de hoeveelheden nou niet overdonderend zijn. Hier even een samenvatting van Google analytics.

Visits: 370
Pageviews: 1232
Pages/visit: 3,33
Bounce rate: 59,46%
Avg. time on site: 00:02:47
New visits: 75,68%

48% komt uit zoekmachines, 43% zijn referrers en 9% is directe traffic. Keywords waar de meesten naar zoeken voor ze naar deze site komen zijn: 'Advortex', 'backlink over optimization devaluation' en 'geld verdienen met ringtones'. De beste referrers zijn aanmeld.startpagina.nl, symbaloo.com en andrescholten.nl verder zijn Netters en Stumbleupon ook veel terug te vinden in de resultaten.

Ik ben vooral bezig geweest met school deze maand, de statistieken daarvan zijn helaas niet zo denderend (4,5 voor wiskunde) maar daarom is er niet veel gekomen van linkbuilding en goede artikelen. De backlinks van dit moment volgens YahooSiteExplorer zijn 172 backlinks.

Ik wil eind december 500 backlinks en ik wil in de hele maand december 500 bezoekers krijgen. Ik ben nu wat backlinks betreft wat nieuws aan het proberen en ik verwacht dat dit een honderdtal, of misschien zelfs een duizendtal backlinks op gaat leveren, maar dat is alleen maar afwachten.