Let the games begin!

Nou, het is dan zover, ik ben geïndexeerd door Google! En het lijkt erop dat er al meteen drie pagina's in de index staan. Maar er zijn nog geen links geplaatst naar artikelen of blogposts op deze website dus de vraag is natuurlijk hoe Google mijn site gevonden heeft. Want zoals ik al eerder aangaf ga ik voorlopig geen linkbuilding doen om te zien of de sandbox wel goed werkt. Dus even een snelle search op Google maakt al snel duidelijk waarom ik geïndexeerd ben: door mijn profielpagina op Netters.nl. Netters bedankt!

Wat alleen wel een beetje raar is is dat de homepage nog niet geïndexeerd is, maar een pagina die 3 levels diep in de site geworteld zit is dat wel! En dat terwijl alle links die ik heb (uit blogcomments en die profielpagina) naar de homepage verwijzen.

Maargoed, we kunnen van start! Eens kijken wat we van die sandbox kunnen maken!