Wat willen jullie zien op deze website?

Ik kreeg een tijdje terug een mailtje van iemand die het erg ingewikkeld vond wat op deze website stond, en gelijk heeft hij, ik praat vaak met ingewikkelde termen. Hij vroeg of ik misschien andere websites wist waar informatie over zoekmachine optimalisatie stond voor beginners. En toen ik aan het zoeken was naar websites met informatie voor beginners viel het me op dat er maar weinig websites zijn die goede informatie hebben voor beginners. Ik heb daarom drie artikelen geschreven voor beginners.

Ik wil nu jullie input vragen, wat willen jullie zien op deze website? Laat gewoon een berichtje achter in de comments (registreren hoeft niet) met waar je graag meer over zou willen weten, en ik schrijf er een artikel over. Ik doe het graag, en geheel gratis natuurlijk.

Ook wil ik wel SEO reviews geven van jullie websites, of misschien wel andere websites. Dit is allemaal geheel gratis. Ik bekijk dan je website en plaats in een blog wat er allemaal wel en niet goed is aan de site wat SEO betreft. Dit levert jouw website ook weer een paar linkjes op die er weer voor zorgen dat je site hoger in Google komt.

Ik hoor het graag, stuur een mailtje, of laat even hieronder een berichtje achter.