Gratis link van een pagerank 8 .edu site

Normaal gesproken vind ik pagerank niet echt interessant. Vooral omdat ik ook met een lage pagerank hoog kan scoren in de zoekmachines, en daar gaat het om. Maar vaak kan het je wel een idee geven van de authority van een website. De authority van een website wordt bepaald door de authority en relevantie van de websites die naar je linken. De pagerank van een website wordt bepaald door de hoeveelheid backlinks en de pagerank van die backlinks. Vaak is het dus zo dat als een website bijvoorbeeld een pagerank 8 heeft, het ook een hoge authority heeft. De site heeft immers veel backlinks, en zelfs als die links weinig relevantie en authority hebben, dan zijn het er toch genoeg om gecombineerd een hoge authority door te geven. Kortom, aan een pagerank 8 pagina is vaak te zien dat die pagina ook wel wat authority heeft. Maar naar mijn mening gaat dat pas op vanaf pagerank 6 ongeveer.

Dit is even genoeg theorie voor nu, jullie willen natuurlijk weten hoe je aan die pagerank 8 link kan komen. Dit is echt heel simpel, maar wel een beetje blackhat.

Veel sites zijn nog niet beveiligd tegen het injecteren van backlinks via formulieren, met name zoekformulieren. Neem bijvoorbeeld de website van Georgetown University. Door simpelweg html code in te voeren als zoekopdracht kun je een hele mooie backlink krijgen met de anchortext die jij wilt, helemaal gratis en nog van een pagerank 8 domein ook!

Nu is de URL van deze link niet zo heel erg mooi, en is de kans groot dat de link niet eens geteld wordt, maar dit is even een voorbeeldje van wat je allemaal kan doen.

Uiteraard heb ik nasa.gov en whitehouse.gov al geprobeerd, en helaas. Ze geven heel mooi de html code weer maar geen link, toch jammer. Nu is het verder aan jullie om verder te zoeken. Let wel op dat dit enigszins blackhat SEO is!