Er is leven er is leven!

Ik heb al een hele tijd niets meer geplaatst op deze site, mijn excuses hiervoor! Ik heb namelijk een nogal drukke periode achter de rug gehad. Ik zit in mijn examenjaar (6VWO) en steven nu af op de eindexamens die 19 mei gaan beginnen. Ik heb na iedere vakantie die ik gehad heb meteen een tentamen periode gehad dus eigenlijk heb ik weinig vrije tijd meegemaakt dit jaar. Daarnaast heb ik nog wat projecten voor klanten moeten opleveren, en daar is ook behoorlijk wat tijd in gaan zitten.

Ik zal hopelijk wat meer gaan updaten, de komende periode zal het niet erg veel zijn, maar ik hoop iedere week wel een of meerdere posts te plaatsen. Tot ik mijn examens gehaald heb en op vakantie ben geweest zal het dus nog rustig zijn, maar niet dood. Maar na 10 Juni heb ik een maand of 3 vrij voordat ik ga studeren, en dan kan er natuurlijk meer geblogd worden.

Ik zal binnekort een artikel plaatsen over de privacy issues van Google. Deze moet nog een beetje gefinetuned worden maar is wel zo goed als klaar.

Verder heb ik een nieuwe layout gemaakt. Ook is de site nu makkelijker te begrijpen voor beginnende SEO's. Die kunnen nu namelijk op de moeilijke woorden in de artikelen en blogs klikken voor verduidelijking.