De authority van deze site

Ik heb laatst een klein testje gedaan om te zien hoe het gesteld staat met de authority van deze website. En ik moet zeggen dat ik zeker niet teleurgesteld ben! De test hield in dat ik een bericht schreef over een onderwerp dat totaal niets met de website te maken had om te zien hoe hoog het zou scoren in de resultaten van Google. Dit heb ik gedaan met een bericht over het kopen van een tuinhuis. Nu zie ik dat ik op de 7e plek binnen gekomen ben in Google (Mirror). Ik vind dat ik dat nog best wel aardig gedaan heb. Ik heb natuurlijk expres keywords uitgekozen die niet zoveel concurrentie hebben, en die ook nog een beetje Adwords adverteerders hebben. Zodat het makkelijker meetbaar is, en er wat mee te verdienen valt.

Verder heb ik gisteren een bericht geschreven over de vakantietraveldir en ik zie dat ik vandaag al geïndexeerd ben. Ik sta nu op de 20e plek in Google. Op zich ook niet verkeerd vind ik!

Maar dat is natuurlijk nog lang niet genoeg voor deze website. Het uiteindelijke doel is een nr1 positie in Google voor de term "zoekmachine optimalisatie". Dan weet ik dat ik het kan, en dan kan ik met een gerust hart een eigen bedrijf gaan beginnen in zoekmachine optimalisatie.