Advortex Affiliate Marketing SEO Contest

Ik zag net deze SEO contest op tbforum voorbij komen, de Advortex affiliate marketing seo contest, en dacht meteen aan het feit dat ik hiermee deze blog kan promoten. Ik kan namelijk meedoen aan de contest -> hoog scoren in Google -> alle andere deelnemers zien mijn mooie weblog -> iedereen klikt op de adsense advertenties -> ik met vervroegd pensioen. Dus bij deze de contest pagina waarmee ik mee ga doen.

Het is de bedoeling dat ik zo hoog mogelijk in Google zie te komen op de keyphrase "Advortex affiliate marketing seo". Nu zijn dit mooie woorden want ik vind het zowiezo niet heel erg om een hoge ranking te krijgen voor de woorden marketing en SEO. Daarnaast heb ik mezelf ook altijd al voorgenomen om de affiliate wereld hier toe te lichten en dan is deze Advortex affiliate marketing seo contest een mooie stimulans.

Het komt helemaal mooi uit dat deze contest nu plaats vindt want ik ga net beginnen met het linkbuilden, wat bij andere contests waaraan ik meegedaan heb een beetje fout ging. Ik ging bijvoorbeeld bij de pvmultimedia seo contest, en eerder bij de ambatchdotcom seocontest, in de fout door een nieuw subdomein te gebruiken en mezelf een Over Optimization Penalty aan te smeren door teveel backlinks in een te korte tijd te krijgen. Ik was natuurlijk weer te enthousiast en had binnen de kortste keren duizenden backlinks uit de meest ongure steegjes van het internet verzameld. Nu dit domein al een tijdje oud is, en ik zelf ook geleerd heb van die vorige contests ga ik het gewoon anders aanpakken. Ik ga gewoon helemaal niets extra doen!

Het viel me namelijk op dat bij de pvmultimedia seo contest er helemaal niet gelinkbuild werd! Tenminste, het enige wat de meesten deden waren een paar sitewide linkjes van websites die ze al in hun bezit hadden. Ik ga dat denk ik niet doen in deze seo contest. Ik ga gewoon linkbuilden voor mijn hele domein en zo genoeg trust opbouwen om de andere websites te verslaan in de Advortex affiliate marketing seo contest. Daarnaast zag ik dat de pvmultimedia seo contest een beetje indutte halverwege, er werd bijna niets meer gedaan door de andere deelnemers aan SEO, waardoor het leek alsof de contest als het ware stil stond.

Wat ik ook wel grappig vind aan deze Advortex affiliate marketing seo contest is dat je €2,50 moet betalen om mee te mogen doen. Nu stelt die €2,50 niet zoveel voor maar er is geen uiteindelijke inschrijfdatum! Wat dus inhoud dat als ik een dag voor het einde van de contest niet in de top 5 sta, ik ook het inschrijfgeld niet ga betalen en de verplichte links niet ga plaatsen natuurlijk! Daar heeft Advortex niet helemaal over nagedacht als je het mij vraagt.

Daarnaast vind ik het ook weer geweldig dat iedereen op tbforum.nl zit te bitchen (puberwoord voor zeuren) over dat websites over SEO voordeel hebben bij de gekozen keywords, en dat de keywords al tijdens de aankondiging bekend werden gemaakt enz. Dat brengt altijd een glimlach op mijn gezicht, ik weet ook niet waarom :). Maargoed, misschien dat als ik updates heb over de contest dat ik daar nieuwe blogs over schrijf, maar misschien dat ik ze gewoon hieronder plaats. Ik zal nog een keer de magische combinatie herhalen: Advortex affiliate marketing seo.

Aan alle andere deelnemers: Veel succes!

------------------------------------------
Update 9 oktober:

Zo ik sta erin! Deze pagina staat op dit moment op plekkie 7 voor de termen Advortex affiliate marketing seo. Verder heb ik mijn oude pvmultimedia seo contest website even omgegooid. Ik heb oorspronkelijk met die website meegedaan aan de pvmultimedia seo contest. Nu heb ik op die site/blog alle woorden pvmultimedia seo contest veranderd in Advortex affiliate marketing seo, en voila, de website staat nu vierde. Nu moet ik er alleen nog even achter komen of ik ook met twee websites mee mag doen :-)

Nu eerst maar even de boekhouding raadplegen voor de eerste zooi backlinks naar het domein.

------------------------------------------
Update 31 Oktober

Ik heb me maar ingeschreven, kijken waar het schip strandt. Hier zijn trouwens de linkjes:
Professionele webshop: 149 euro
Verdien geld met je website!

------------------------------------------
Update 7 November

Er is nu een hele mooie discussie gaande op TBforum.nl over de eerlijkheid van SEO contests, de deelnemerslijst is daar nu ook gepubliceerd. Er doen 15 deelnemers mee! Haha, ik lach me te barsten! Dit houd in dat een derde van de deelnemers een prijs wint. Ik ga denk ik binnekort even wat meer backlinkjes scoren. Want het begint wel tijd te worden voor wat hogere rankings van deze website.