Hack: zet adsense in de blogger posts

Ik gebruik zelf altijd blogger voor mijn MFA websites omdat ik hiermee de sandbox ontloop en omdat het gratis is. Maar een nadeel is dat de adsense alleen in de 'contentblocks' mag. Je kan het dus niet mooi blenden aan het begin van je post of aan het eind van je post. En als je de html van de template aanpast wordt automatisch je adsense eruit gefilterd. Maar daar is een oplossing voor.

De adsense code die je krijgt om in te voegen in de body van je website heeft deze elementen in zich: , nu is het zo dat als je de < veranderd door < en > veranderd door > dat de adsense code dan wel goed opgeslagen en weergegeven wordt. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het op de juiste plek implementeren ervan.

Om het op de juiste plek te implementeren ga je naar de template tab en klik je op edit html. Dan vink je expand widget templates aan. Nu moet je nog gaan zoeken naar post.body in de template, als je je adsense ads aan het begin van je post wilt moet je de code precies ervoor plaatsen, als je ze onderaan je post wilt moet je ze erachter plaatsen.

Op deze manier heb je toch ads meteen bij je content staan en kun je ongelimiteerd rijk worden.